Båtlivet!

Litt kvikkere oppdatering nå da, ikke sant?!

Jeg prøver å skjerpe meg, men ikke glem at jeg er mye hyppigere på instagram – så om du vil følge meg der så heter jeg noe så orginalt som linevictoriahusby der. Evt så kan du trykke her. På denne røde linken. Eventuelt der det stod «her» istad. Tror du tar den.

En ny helg er snart på vei, og jeg må si at forrige helg var helt fantastisk. Vi tøffet ut i båten på fredag og ble værende ute frem til mandag – heeelt nydelig! Tipper vi kommer oss utpå tidlig denne helgen også, det er helt magisk ute nå, nå som det er relativt stille på sjøen. Vi var riktignok ikke alene forrige helg, første natten lå vi i Paradisbukta og der dukket jaggu opp alle båtvennene våre vi ble kjent med i fjor. Stor stas!

11169418_10153208239255993_2480405569681570354_n

Dagen etter møtte vi Aina og Christian som også har omsider fått seg yacht, og jeg må si jeg ble veldig imponert over hvor båtvandte de plutselig ble på noen veldig få minutter ombord i den nye båten sin. Bildet ved tatt ved overtagelsen, en relativt plutselig kald kveld som man ser på Ainas bekledning…!

IMG_0529

Jeg syns det er veldig tøft og svintøft at de hopper rett på en så stor doning som de har kjøpt, fleska til med en stor cabincruiser på første båten de også – men til Torben og meg sitt forsvar så er vi jo født og oppvokst ombord i båt da. Det er ikke de!

For spesielt intresserte så kan jeg fortelle deg at båtbudsjettet har spreng bittelitt denne sesongen. Etter at vi pillet av propellene (duopropeller) så fant vi ut at de regelrett var spist opp! Så da måtte vi bestille nye…:-(IMG_0238

Bildet under…ja, sukk.. Det var mitt forsøk på å redde en av kalesjene. Men for å si det pent – det fikk jeg ikke til. Det var revner, sprukket «glass», den var lekk… ja. Heh. Ikke noe å spare på. Jeg visste at kalesje var dyrt, så der røyk faktisk hele 15.000 :-/ . Men på en annen side så blir sesongen noe helt annet da! Nå blir det tørt, varmt, og stemningen blir et par hakk bedre når det pøser ned. Stort liker! IMG_0236

Etter at jeg pusset ned og lakket opp teaken bak ble det SÅ lekkert på badeplattformen vår!  IMG_0198

…oooja! Julegave fra pappa ble akterdør, som jeg nevnte i forrige innlegg. Ble så sinnsykt bra! Her ligger vi og koser oss i Langesund søndag kveld (19.00!) og det var typ 20 grader i lufta – helt vilt! En kald pils og kos på brygga, båtsesongen i full gang!

IMG_0588

 

IMG_0605IMG_0603

Jeg må forresten få avslutte båtpraten med søndag kvelden da vi lå og koste oss i lugaren vår…. Vi har jo ikke TV, men for en skikkelig søndagskveld-stemning så hang vi opp ipaden og så en gøy film. Det må innrømmes at at det var sykt koselig! Gleder meg maksimalt til en lang og hyggelig sesong omboooord! (Bildet er tatt fra lugaren/cabinen vi bruker, såkalt stikkcabinen – igjen for spesielt intresserte…!)

IMG_0599

 

ÅJÅJÅJÅJ, fra den ene gleden til den andre – Jeg fikk beskjed om at den nye bilen nå er satt i produksjon fra fabrikken, og ventes i juni! Det gledes stort 🙂 Jeg har gått mange runder angående fargen, men jeg er ganske sikker på at den blir fin. Vil du se?IMG_5807

 

Som du skjønner så ble det Volkswagen Tiguan. Det blir faktisk min 3. volkswagen – min første bil var en Golf2 (88`modell) og da Volkswagen kom med den snasne cabrioleten Eos, så hadde jeg den en liten periode også. (Tror det er den bilen jeg hadde kortest tid. Et resultat av en kollegas og jeg sin felles 30-årskrise, minns jeg..!!)

Ellers koser jeg meg på jobb, og idag ble det påpekt av min nærmeste kollega at 1980-tallet hadde spydd på meg. Jeg må si meg enig i det. Jeg hadde nemlig smurt leppene inn i en pomade jeg trodde var blank, men som viste seg å ha en relativt glorete rosa farge. Og med denimskjorte og sidehestehale var det som å se Line anno 1982 i selfie`n.

IMG_0611_2

 

Jeg vet det er mange som har etterlyst vitser fra meg. Og jeg er litt lei meg for at jeg ikke har laget en til dere. Jeg jobber med saken, jeg må bare finne en bra vits å fortelle dere! Jeg tar gjerne imot forslag i kommentarfeltet. (Trykk på det arket liksom, øverst til venstre i innlegget for å kommentere!)

Ellers vil jeg også få lov til å komme med et gledeshyyyyl – SOMMEREN ER I ANMARSJ!!!!!!!!

10371473_10152581073391411_8082183174283876623_n

(Bård Georg posèrer i varmen….)

 

 

9 kommentarer om “Båtlivet!

  1. Well 80 tallet gjør jo stadigg comeback.
    forskjellen er vel at kidsa i dag tror de er syykt original når de går med revne jeans og solbriller med laxetrapper

  2. 15 000 tusenlapper for en kalesje. Blir vel akkurat 15 millioner kr det. Heftige saker dette båtlivet skjønner jeg.. 😃

  3. Ahhh…båtliv, gleder meg også til mange kvelder i båt i sommer!!
    Kjempefin farge du har valgt på bilen, og ikke minst praktisk, har nå svart bil og på den syns det meste av skitt, lettere med grå, iallefall for meg som ikke gidder å vaske hele tida!
    Herregud, ler meg ihjel av Bård Georg, eller rettere sagt din kreativitet når du tar bilder av han, mest tålmodige marsvinet jeg har sett, har hatt marsvin og det hadde enten hoppa over gjerdet eller sitti oppi blomsterpotta bak der før bildet hadde blitt tatt 🙂

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s