La oss snakke om den siste bloggpausen min…

Åherre, jeg skammer meg. Skammer meg for at jeg har vært veldig dårlig på å utlevere livet mitt den siste tiden. Hver gang jeg kjøper en ny mac, så lover jeg liksom alltid å bli en superblogger. Og så blir det som regel så innmari mye annet å henge fingra i…!

Som for eksempel å le av slike bilder…. –

IMG_5488
Og da syns jeg selv at jeg kunne bruke Bård Georg til å lage noen fiffige bilder. Bildet til venstre er orginalbildet, et av de veldig mange nyfødtbilder som blir tatt. Innrømm det. Du har sett det før. Siden jeg ikke har en nyfødt så har jeg jo Bård Georg, marsvinet mitt.
IMG_5649
Tro det eller ei, men Torben og jeg ble ganske hekta på trening like før vi begynte å pusse på båten. Nå har vi ikke hatt så mye tid til overs til å trene sammen, men så fort båten er 100% i løpet av uken, så tror jeg kanskje vi er igang igjen!
IMG_5720
Ja, jeg bestemte meg omsider for farge på bilen, så den er «in the making» på fabrikken nå, etter hva jeg har forstått. Fargen ble «Pepper Grey». Kommer i mai!
IMG_5807
Etter at mobilen min gjorde et svalestup fra seilbåten til pappa etter at noen hissige bølger gjorde meg litt ustabil på vei ombord, så måtte ny mobil kjøpes. Denne gangen ble det en Iphone 6, og jeg er sånn ca helt ok fornøyd. Jeg var egentlig veldig fornøyd med 5s`en min, men thats life.
IMG_0003
Det har faktisk blitt litt tid til å fylle lommeboka med velfortjente riksdaler etter iherdig innsats på jobb. Her pakkes det påskeegg som vi tok med oss i møter. Og nei, ja, jo, klarte nesten å holde meg unna snopet.
 IMG_0127
Så var det mer pussing og jobbing på båten på ettermiddagene, og her er vi igang med å bytte impelleren på motoren. Tok en dag, hahaha! Vi måtte ta masse pauser for å bevare hus..båtfreden. Blir mye krangling når vi skal samarbeide om ting vi ikke har gjort før..!
IMG_0136
Båtvask og kjærringvask ble gjort i samme håndvending.
IMG_0139
Når vi polerte skroget, ble det såååå blankt! (Du kan se bilen i speilbildet!)
IMG_0194 IMG_0198 IMG_0230
Og så….pappas bursdagsgave til oss…..: Akterdør bak! Det er sååå kult, jeg forelsket meg såå i det når jeg så de fete yachtene i Monaco hadde det, og så så vi i tillegg en annen Joda-eier som hadde åpning bak. Knips-knips,- bilder sendt til pappa og svar tilbake relativt kjapt: «Dette fikser vi!» Dette gjør båten så ekstremt mye mer «brukervennlig!» Man går altså bare rett ut på plattformen (som er ganske stor) istede for å krabbe over solsenga. Dessuten blir det hjørnesofa, og da blir det for litt bedre plass i båten!
IMG_0358 IMG_0365
Det er ikke bare båten som blir bygget om… Tirsdag etter påske ble den herlige vinterhagen min revet, og holder nå på å bli bygget opp igjen. Var vist noe byggtekniske feil fra før vi flyttet inn (blant annet ikke imprignerte trevarer..!) og det var avtalt at dette skulle repareres og bygges opp i løpet av våren. Jeg ble bare litt skremt, hehe! Koser meg jo max i den karnappen (eller hva det nå heter) på vårparten, og nå står bare varmekablene og flisene igjen der, haha! Kommer opp i løpet av noen dager da.
IMG_0374
Bah, da tror jeg vi er sånn noenlunde ajour?

2 kommentarer om “La oss snakke om den siste bloggpausen min…

  1. Kaste drømmendes blikk på yatchene i Monaco,er vel ikke helt heldig for deres felles økonomi?
    Har aldri vert der,men hørt at det er snakk om ganske dyre leketøy.

  2. Såå gøy å kikke innom bloggen din etter nesten å ha gitt opp, og se HELE TO innlegg 😄 Håper du får en fin båtsesong og håper på flere innlegg 😄

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s