Ikke en helt vanlig tacofredag!

Det er tidskrevende å hvalfarte Norge rundt for å følge bandet du er fan av.

Da passer det jo at de holder konserten hjemme hos deg i stedet!

IMG_0424

Skavlan og resten av gullrekka på NRK fikk vike for fredagstaco og intimkonsert ved kjøkkenbordet. 

Einar Husby og Siw Lilleheil hadde invitert til fredagstaco og en litt spesiell konsertopplevelse hjemme i stua si på Stathelle.

Det Nedsablede Compagnie har den siste tiden gjort stor suksess ved å lodde seg selv ut som underholdning i din egen stue via sin egen facebookgruppe .

-Ideen kom etter et ønske om flere følgere i fangruppen på facebook, og vi syns det kunne være en god idè å lodde oss selv ut. Det er jo en morsom måte å markedsføre seg selv på, forteller Frank Robert Thomsen. Gutta la merke til at publikummet delte flittig både videoer og bilder med sine venner på internett fortløpende gjennom konserten, så det levner ingen tvil om at stuntet nådde ut til langt flere enn de 16 rundt tacobordet.

IMG_0420

Det Nedsablede Compagnie bestående av langesundsgutta Carsten Holt, Høgne Skøld, Pål Hansen, Per Robert Jøntvedt, Øystein Eek og Frank Robert Thomsen.

Einars naboer i Krabberødstrand var også invitert hjem i stua. -Det var rett og slett enklere å invitere de, enn å sende ut nabovarsler i forkant,  sier en lattermild Einar mens han tar imot gjestene sine.

I gangen like før klokken 20.00 stod seks, velkledde herrer klar til å innta podiet, der tv og sofabord var trukket til side for å romme Stathelles største intimkonsertopplevelse.

-Musikken vi spiller er veldig publikumsvennlig, og man blir i veldig godt humør å se at musikken engasjerer. Slik det var hjemme i stua til Einar og Siw, er det utrolig gøy å få en slik rungende allsang selv om det ikke er over 200 stykker i publikummet, forteller en noe svett Frank Robert etter flere ekstranummer er spilt.

Fantastisk stemning, og imponerende takter – kjøkkengulvet fikk kjørt seg der seksten konsertgjengere satt samlet å trampet i takt til alle låtene som ble servert. Bluegrass, køntri, gospel, americana – her fikk vi alt servert sammen med en enorm porsjon humor og en imponerende spilleglede.

Det er nesten synd det ikke var plass til flere rundt kjøkkenbordet på denne svært så intime konserten, men så var det kanskje nettopp det som gjorde at kvelden ble så hyggelig.

/Line Victoria

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s