HEI BLOGGEN! ;-)

Den forrige uka gikk i ett, jeg har ikke hatt tid til å gjøre alt jeg skulle – jeg fikk aldri avtalt å leke med dere som lovet.

Jeg har begynt på spørsmålsrunden, men måtte ta en pause – siden jeg blir så sykt sliten av å snakke om meg selv og mitt hele tiden. Men jeg kunne tenke meg å ta et ukessammendrag for å gi dere et kort innblikk i min hektiske (forrige) uke:

Søndag: Avreise til Vrådal med flotte kollegaer i Telemark/Vestfold/Buskerud-teamet. (Alle Nordic Choice-hotellene i de nevnte regionene) Frykten min for glatte veier og bilsyke ble erstattet med fornuftig kjøring. Dessverre for oss så røyk vi på en kebabsmell (merk: samme kollegaen som jeg har slanke-krig med) allerede 8 minutter inn i bilturen. Nuvel, det var god stemning uansett.

Mandag: Måtte være referatansvarlig under det fem timer lange møtet, en jobb jeg virkelig ikke nyter. Da får jeg ikke sagt like mye, og jeg må plutselig konsentrere meg. Dessuten er det som oftest på DETTE tidspunktet jeg må krype til korset og innrømme at mange av fagordene og fagutrykkene som dukker opp ikke er oe jeg har kontroll på. «Vi kan gå igjennom DP og BOB og se om dere har noen kommentarer på dette.» Da pleier jeg fake syk eller bare nikke meg igjennom møtet, smile og applaudere når grønne tall kommer opp, og sukke og stønne og skylde på en eller annen avdeling i konsernet med merkelige titler når de røde tallene kommer opp. Helt seriøst, det funker alltid. På skjermen finnes også mange krokodille-tegn (disse: < og > ) og jeg har omsider lært meg hva også det betyr.

I referatet skriver jeg bare: «se vedlegg» når det begynner å bli skikkelig vanskelig og legger ved Excel-kopiene.

Tirsdag: Avreise fra koselige Quality Resort Straand Hotell i Vrådal, og direktøren syns det er en sabla god idè å kjøre «den korte veien» gjennom skogen over…ehh..et eller annet fjell. Det er svinger som i en karusell, og siden jeg er så idiot og sitter leser mail/svarer telefoner og jobber i bilen kjenner jeg selvsagt at bilsyken kommer sigende. Først så jeg lunsjen i retur. 14 minutter senere kom en haug med ihjeltygget bacon og egg. Og 3.gangen harket jeg opp kvikklunsjen jeg hadde spist i søvne den natten. For en deilig biltur. Sjåføren var mektig imponert! «-Lukk døra, jeg orker ikke høre på!» og «-Jeg så i speilet og så bare en svær ræv bak bilen«. Følte meg yack!

Onsdag: Masse jobbmøter/telefonmøter og rapporter fra januar månede produsert (her copy/paster jeg bare forrige månede og legger inn nye tall og kommentarer) Fargelegger alle tallene med grønt, siden det er en positiv farge. Satser på at sjefen min gjør som meg og kun ser på fargekodene og ikke selve tallene.

Torsdag: Knekker en tann og regningen kom på 4800,-. Dette er da også siste dag før lønning, så humøret er ikke helt på topp.

Fredag: Våkner opp med grønne tall på kontoen min og bestemmer meg for å ha hjemmekontor. Jeg hadde ikke planlagt å være så effektiv, men det ble min beste arbeidsdag på veldig lenge. Drar på polet og får en dårlig nyhet fra jobb, så med en diger portvinsflaske i baksetet freser jeg til hotellet på ettermiddagen for å se om det er noe jeg kan bidra med. Telefonhastemøte. Mister telefonen i bakken og hele skjermen knuser. (Det er første gang skjermen på en mobil jeg har knuser!) Skal fortelle alle mine facebookvenner hvor uheldig jeg er og SCREENSHOTTER skaden. One of my blonde moments…

IMG_5491

Fredag kveld: Er hos naboen til hotellet og ser på at han bytter skjerm på min elskede iPhone. Snakker om gamle dager og hvor utrolig gamle vi har blitt siden sist vi møttes. Jeg innsèr at slaget om min ungdomstid er slutt, og avbestiller Ugg`sene jeg har bestilt på nettet senere den kvelden. Porsvin nippes forsiktg, mens jeg lurer på hvor min ungdom ble av.

Lørdag: Jeg tar en tur innom kontoret mitt for å gjøre unna litt papirarbeid, og jeg oppdager at kollegaene mine har kost seg på min bekostning mens jeg hadde hjemmekontor på fredagen før.:

IMG_5482

 

IMG_5481

Jeg rydder unna det værste, og ramler med et smell ned i kontorstolen mens jeg fremdeles higster av latter over den GALE humoren. Jeg tenker at slikt blir det hevn av! Jeg sjekker ut hvordan møteplanen/kalenderen min ser ut uken etter å registerer to ting jeg hadde heeelt glemt. 2 dagers kurs i Oslo (starter altså da dagen etter klokken 09.00 i Tig(g)erstaden) og en annen rødmerket avtale dukker opp «BESTILLE NY BIL!» Jeg pleier vanligvis å være relativt våken omkring alt som handler om shopping av nye lekesaker, men jeg hadde helt glemt det. Stemmer det. Ny bil må plukkes ut, prøves, godkjennes, og bestilles i løpet av den kommende uken. Jeg klikker meg inn på siden der man bestiller nye biler og oppdager til min min store fortvilelse at det er 726 biler å velge mellom!! Helvette. Jeg titter på lappen jeg i hui og hast skrev ned sist gang jeg husket at tiden snart var inne for å bestille ny bil..:

*Stooor

*Hvit

Ikke så heftige krav med andre ord. Det burde finnes noen alternativer.

Nå hoppet jeg altså frem til idag – og jeg har snust litt på et par biler.

IMG_5528

IMG_5533

 

Som dere da ser så står det mellom 3 stk nå. Øverst: Nissan Qaskai (eller no), Volkswagen Tiguan eller Volvo Cross Country (eller no). Jeg beklager, men jeg ORKER ikke engasjere meg så mye mer enn at den skal være hvit, ganske stor og trygg, og ..ja… god å kjøre, kanskje?!

Har du noen innspill må du gjerne komme med de. Nå må jeg seriøst sove, det har i grunn gått i ett i tre uker nå,- jeg gleder meg sååå til helg nå!

PS: Jeg har testkjørt bilene i den rekkefølgen det er bilde av de. I morgen skal jeg kjøre Volvoen over helgen for å se hva jeg syns om den. Jeg blir litt schizofren, jeg…!

Line Victoria

7 kommentarer om “HEI BLOGGEN! ;-)

 1. Ikke for å forvirre deg enda mer på bilfronten, men prøv Ford Kuga også før du bestemmer deg, beste bilen jeg har kjørt!!! Nyeste modellen har blitt større og finnes såklart i hvit 🙂

 2. Det er lov til å si så lenge du har testa den 😀 Qashqai er også en god bil, lykke til med bilkjøp iallefall, skal mye til at det ikke blir bra med ny suv uansett merke da 🙂

  • Jeg tester Volvo Cross County i helgen… Man kan godt si at den er trygg, men den ble litt «tung» hvis du skjønner? Dessuten syns jeg ikke noe om ryggekamera, følte jeg ikke hadde tillit til den på samme måte som de veldig ømfintlige sensorene på Tiguanen. Jeg er frista til å teste ut Cactus også, bare for gøy egentlig…!!

   • Ryggekamera var jeg også veldig skeptisk til, men utrolig hvor fort jeg blei avhengig av det, nå har jeg ikke kamera lenger, og en stund stirra jeg tomt inni cd spilleren når jeg skulle rygge 🙂 Har nå pipesensorerer foran og bak og skulle jeg valgt en av delene ville jeg nok gått for pipinga ja, men helst begge deler da 🙂

 3. Fortsatt ingen over… ingen ve sidn 😉
  Æ bare digger dæ og dine sprell og du glæde mæ hver dag me dine utrulige ordspell og kommentara 😉
  Sku næsten tru at du va «Finnmarking» 😉
  Dæven du e tøff…
  Ha ei finfin hælg tøtta (Y(

 4. Fortsatt ingen over… ingen ve sidn 😉
  Æ bare digger dæ og dine sprell og du glæde mæ hver dag me dine utrulige ordspell og kommentara 😉
  Sku næsten tru at du va «Finnmarking» 😉
  Dæven du e tøff…
  Ha ei finfin hælg tøtta (Y)

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s