Bilrabalder.

Ah, for en dag. Da jeg satte meg bak rattet med søvnguffe på kinnet, la jeg merke til at veldig mange bilister blinket på meg. Jeg er kjent for å være litt…utålmodig bak rattet, så etter å ha fått Volvo-xcenonlys mitt i fleisen, og en senka Ford-faen satte de ulovlig rigga tåkelys-settet på meg, begynte jeg selvsagt å gneldre tilbake. Verbalt. Ingen hørte meg riktignok, men det er digg å få raserianfall inni bilen alene. Fra utsiden vil folk tro det er en rytmeboks. Anyway, jeg sklei inn i en busslomme og går foran bilen. Parklys. Går inn i bilen og setter trykker på noen knapper og vrir på en spake. Går foran bilen. Parklys. Går inn i bilen og vrir yttligere. Går foran bilen. Parklys. Går inn i bilen og sliter nesten av den jeeeevla spaken med knotter på – og en varsling kommer på ledskjermen. «WARNING! FRONT LIGHTS NOT ACTIVATED»

NÆÆÆÆ?! REALLY?

Jeg går pent og pyntelig (så elegant en flodhest i høye hæler og pms-humør kan skli inn i bilen) igjen og raser litt til før jeg ruller ned til hotellet mitt og kauker på hjelp. Min kollega Stian har over snittet peiling på bil og kan konstatere at den servicelampa som har ula og gått siden jeg bikka den magiske kilometergrensa, endelig skulle bli tatt på alvor. Når dagslyset kommer er jeg allerede på vei til AutoXL for at de skal kikke på frontlyktene mine. (!) Ja, også var det den servicen jeg skulle ha gjort da.

Jeg slo meg vrang i bilbutikken og higstet frem et «..men jeg har noen møter jeg må rekke, buhuu» og litt krokodilletårer og vips stod jeg med nøklene til en fancy Nissan Quaskahakakiai i hånda. Og så kom jeg på at det bare er to måneder til vi må bestille ny bil. For et sammentreff a gitt! Da får jeg testa litt.

IMG_5210

Jeg satte meg bare på søsterhotellet vårt i Skien og inntok en bedre (!) lunsj med min kollega – som utrolig nok også har kommet på bedre tanker hva angår karbohydrater og kalorier:

IMG_5197

Og mens vi satt der og telte kalorier sammen og høylydt proklamerte for hverandre hvor mye vi skulle sprekke på slankesmellen til helgen, så klarte jeg å bevare fatningen med et eller to rugsprø innabords. (Til helgen er det Vinterkonferansen 2015 i Stockholm – 2800 (av tilsammen 12.000 ansatte) Nordic Choicere møtes til fest. Og det er en VELDIG stor fest som går over mange dager. Utrolig moro, og nøye kalkulert slankesmell for Tor Eivind og meg. )

Så bar det tilbake til mitt eget hotell der jeg hadde enda et lunsjmøte – og da kom jeg heeelt ut av tellingen på kalorier. Riktignok skippet jeg den digge desserten, men min aldeles nydelige hovmester bøyde seg ned under serveringen og hvisket til meg…»-Vil du ha ripsen som er til pynt, Line Victoria..?»

12 kalorier til.

Og på vei hjem kjøpte jeg middag:

IMG_5053

Livet mitt er jaggu spennende når jeg slanker meg.

Line Victoria

 

En kommentar om “Bilrabalder.

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s