Sukkeravvenning. Jeg DØR!

Nyttårsforsettet mitt i år var som alle andre år (og mandager, den 1. hver måneder og alltid to uker før en begivenhet som innebærer trange kjoler – eller kjole generelt.) er å trene og spise meg ned i vekt.

Jeg har kosa meg max i 2014. Jeg gikk opp 8 (!) kilo bare i ferien min, og NEI – det var ikke vann som mange hevder å mene når jeg nevnte på oppgangen etter fire ukers sommerferie. Jeg regnet litt på det og fant ut at jeg i snitt fikk i meg 6000 kalorier for MYE hver dag gjennom hele sommeren. Synderen er alkoholholdig cider. (rusbrus)

IMG_2535

 

Dere 30+`ere; husker dere denne? Denne fant jeg i en butikk og ble satt direkte tilbake til 14-tisstiden min der drømmen var å ha nok penger til å drikke seg full på denne – istedefor halvannenliterflasken med CB-øl.

Jeg er i overkant glad i alkohol når jeg koser meg til sjøs og ikke har ansvar bak rattet på båten. «-Det er jo ferie!» var unnskyldningen hver gang jeg poppa en halvliter iskald pærecider i solsteken. Rundt frokosttider. (!) Siden vi ikke har barn, ser jeg heller ikke problemet med å nyte alkohol alene med venner/familie på et svaberg i stekende sol, 24 grader i vannet og ferietid på svenskekysten. Jeg er ikke flau for å innrømme at jeg er en glad alkis i ferien. Til gjengjeld drikker jeg alkohol (mer enn et glass) kanskje en gang i måneden – og ALDRI i ukedager utenom ferier. (Pga jobb. Jeg hater å ikke være 100%.)

I jula fikk jeg plutselig motivasjonen jeg har lengtet etter. Jeg skal ta fatt! Så etter to helvettesuker med sukkeravvenning, så begynner jeg endelig å se lyset.

Jeg teller kalorier og kjører lavkarbo-mat. Det nærmeste karbo jeg har rørt er knekkebrød. Det mest usunne jeg har rørt denne tiden en helflaske portvin. (Jeg gikk på en smell tidlig i starten, da vi fikk et vennepar på besøk) Det det går mest av er appelsiner, kylling og erter/gulrot på hermetikkboks. (Jeg syns det faktisk er godt!)

Denne uka skal jeg egentlig begynne med trening. «Egentlig». Det finnes nemlig alltid unnskyldninger. Dere skjønner, på fredag reiser jeg på Vinterkonferansen 2015 i Stockholm som Stordalen har invitert 2500-2800 av sine ansatte på. Det er alltid årets høydepunkt i Nordic Choice Hotels – og det blir 5 dager med mat/fest/foredrag/middager/ogmerfestligheter. Her tror jeg nok jeg sprekker som en overmoden kvise på en utdatert pornoskuespillers nakne rumpe, er jeg redd.

En del av meg vurderer sterkt spisdegslank.no, en nettside som kommer hjem til meg med esker med preproduserte måltider porsjonspakket (ikke annonse for nettsiden!!) som jeg har hatt veldig suksess med tidligere. Da blir hvertfall alle måltidene planlagte og jeg kan ta med meg mat på jobb/reiser og slikt. Og jeg slipper lage de selv…!

Dessuten blir februar månede en crossfit-månede, da jeg skal teste ut Grenland Crossfit. DET gleder jeg meg veldig til, i grunn 🙂 Jeg har allerede testet det, og merker at det er noe for meg. Men jeg må gi det litt tid..!

IMG_4533

Forresten, når man slanker seg så får man utrolig dårlig humor. Her er mitt søndagstips til bilturen med kjæresten, kompisen eller kollegaen.

——-I bilen:

(Slipp en fjert – sørg for at den er lydløs. Vær sikker på at den lukter skikkelig dritt)

Si HØYT med nærvøs stemme: 

-«Øy, faen – nå lukter det brent her asså? Gjør det det eller? Lukter det brent??»

Din kompis eller evt alle andre i bilen vil umiddelbart snuuuuse inn noen magadrag for å kjenne etter om Volvoen er i ferd med å ta fyr i 110 på E18 – og Vips;- så får du deg en gooood latter når de skjønner at de har snust inn rævpartikkelene dine.

 

NATTA!

6 kommentarer om “Sukkeravvenning. Jeg DØR!

 1. Jeg må bare si: Dersom Torben og du finner ut at dere ikke er mer, så er du så fin – at jeg kommer til å gjøre ALT (innenfor fornuftighetens, og lovens grenser) for å få en date med deg! Så fin er du! ❤

 2. Jeg fryktet det… Ikke har jeg noen backup-plan heller, og siden jeg vil ha deg eller ingen – så dør jeg vel ensom og gammel, om 50’ish år!

  (Håper dette gir henne dårlig samvittighet og at hun dumper Torben)

  I mellomtiden får DU ha et fint liv, håper Torben slår stortåa hardt inn i det største og tyngste møbelet deres, gjentatte ganger.

  😉

 3. Haha, kjenner meg veldig igjen i både slankinga og hooch vs. CB, endel år siden CB perioden nå, men smaken av dødt lunka bunn øl sitter i, og kunne jo ikke kaste øl!!
  Fant foressten hooch på sydentur med min familie i fjor, jeg måtte bare kjøpe noen flasker, hadde jo råd til det 😉
  Slanking eller ikke, er 30+ men fisehumor blir jeg aldri for gammel for, ler som en unge hver gang, ler til og med når min egen unge fiser!

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s