Godt nyttår!

ARGH. Nytt år – nye muligheter. De siste månedene i 2014 var ikke noe bra bloggår. Igrunn syns jeg kanskje ikke 2014 generelt har vært et bra bloggår. Det har vært et mer «facebook-år» for min del, hoho. over 1,5 millioner visninger på facebookvideoene mine, noen vitser mer populære enn andre riktignok, men rett skal være rett, det har vært sykt gøy!

Heldigvis har jeg en mann som ikke er så sky av seg, og det er litt morsomt at han er veldig ufrivillig morsom.

Torben og jeg har forøvrig hatt et spennede år… la oss oppsummere litt med et bildedryss fra instagram…:

IMG_5125 IMG_5126

Du kan følge meg på instagram ved å trykke på denne røde setningen….

Noen høydepunkter må sies å være at vi kjøpte den deilige båten vår. Den har vi kost oss veldig i, og gleder oss enormt til en ny sesong i den. Klangla (nesten) ikke heller, det er jo hyggelig.

Jeg har også sendt en morsom melding til ei som satte veldig pris på det… Hun hadde sitti på et vorspiel og sagt at hun syns jeg var litt morsom. Riktignok elsket hun Gaute Ormåsen og Atle Pettersen høyere, men jeg var visst en god nr. 3. En på samme festen er en god venn av meg og han sendte meg en melding i smug og spurte om ikke jeg kunne sende henne en melding. Tror hun syns det var litt gøyalt. I hvertfall gjorde det MIN dag! 😀

 

IMG_4452

 

Bård Georg, det ene marsvinet mitt har hatt et lite anfall av «tannkløe». Han gnagde rett og slett hull på nesa mi. I hele jula måtte jeg gå med et svært, væskende brannsår på nesetippen. Det tok laaaang tid å forklare at jeg hadde et marsvin som «nibbet i stykker nesetippen min mens vi lå og kosa og så på tv…» Dette bildet er fra rett etterpå…:

 

IMG_4839

 

Dagen etter så det bare enda mer jævlig ut….:

IMG_4867

 

…og så fikk jeg rue på det og da tok jeg aldri bilde av det for jeg så helt…maltraktert ut. Bård Georg lever fremdeles i uvisshet over hva slags senskader han har gitt nesetippen min. Det blir antageligvis et arr som aldri går bort.

Jeg har jo selvsagt begynt å trene igjen. Flere ganger har jeg tenkt at jeg må begynne. De rundene har jeg tusenvis av ganger i løpet av et år. «-Nå skal jeg!» Men jeg har ikke avlagt treningssenteret mer enn 3 besøk. Men Crossfit likte jeg. Kommer nok til å skrive et eget innlegg om det – for det kreves en viss …moderering av bannskap i det foreløbige utkastet.

IMG_4533

2014 ble også året jeg måtte kjøpe TO (2) Macbooker. Takket være en idiot som ikke ville la mine ting være i fred. Sånn er det bare. Tusen takk Tryg Forsikring. Alltid der for meg 🙂

 

 

IMG_4592

…mitt treningstøy er det merkelig nok ingen som stjeler. Eller bruker. Etter å ha gått igjennom arsenalet av treningsutstyr mistenker jeg meg selv for å være litt i overkant glad i oppmerksomhet på treningssenteret. Treningsklærnes fargevalg avslører hvertfall det:

 

 

IMG_5039

 

La oss bryte opp med en vits!

 

10468082_10152800745868563_4174811236118799407_n

Hotellet mitt (bildet over) har vært under en totalrenovering og stod klart IDAG! Det blir gøyale dager på jobb fremover 🙂

 

uææ….nå orker jeg ikke skrive mere, tenkte bare jeg skulle gi dere livstegn!

Stort kjøss til dere, og godt nyttår til alle dere fine som har besøkt bloggen eller følger meg i sosiale medier!

UNDER: Bilde av meg. Fullstendig uredigert. Har ikke endret verken lår, midje eller hake. Jeg har hørt det er så pupp-ulært.

IMG_4735

 

4 kommentarer om “Godt nyttår!

  1. Alltid like herlig du.
    (Kan du skjønne hvorfor jeg tenker på deg når jeg ser gul kabriolet hehe – begynner å bli noen år siden du kjørte opp i skolegården på Marius sin skole nå – det var ikke få småttinger som måtte titte på den bilen)
    Godt nytt år 🙂 klem

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s