Forhistorien….

Altså, jeg er i sjokk. Virkelig. Lite visste jeg at de to videosnuttene har foreløbig nådd et ekstremt høyt antall mennesker. Og ikke minst er jeg ydmyk. Ydmyk over at så mange kjenner seg igjen og gir meg tommelene opp. Og så all denne hyggelige oppmerksomheten da! Både i faceinboxen, mailen osv. Takk for alle vitser dere har sendt meg, men jeg har ikke mulighet til å lese alle, dere kan jo selv tenke dere hvilket sinnsykehus det hadde blitt i stua mi.

Forhistorien:  Den første videoen begynte faktisk som en «in your face» til en kollega av meg som mente at det var en sykt dårlig vits. Han lo ikke i det hele tatt. Hvorpå han også proklamerte HØYT da han slang seg inn i bilen vi skulle dele på vei hjem fra møte: «-JEG SER VIRKELIG IKKE  FREM TIL DENNE BILTUREN MED DEG, LINE!» Jeg kjente meg litt urettferdig behandlet. Vitser er alltid morsomme å dele i sosiale og hyggelige lag, men jeg har aldri vært spesielt flink til å videreformidle de. Noe han kanskje ser på som litt slitsomt i løpet av en 4 timers biltur.

Bilturen ble som du kanskje skjønner ganske stille og begredelig. Jeg tenkte lenge på hvordan jeg kunne motbevise han. Faktisk tenkte jeg så lenge og hardt at jeg sovnet. Han må vel ha trudd jeg fikk hjerneslag eller noe, for den bilturen var jeg jaggu lavmælt. Så kom jeg plutselig på at hvis jeg får 100 liker på den så kan jeg slå i skrivepulten hans med det og si at det var HAN som tok feil. I skrivende stund har jeg fått 20.000 likes tilsammen på videoene og et høyt antall mennesker har delt den til sin side, som igjen har også fått likes. Og noen har kanskje ledd uten å trykke liker?  I følge facebook-utregninginger så har langt over en halv million sett meg tvinge meg igjennom en vits (nesten) uten å komme til poenget.

Alt jeg faktisk vet med 100% sikkerhet, er at han tok feil. Vitsen er dritfunny og jeg har lyst til å koste på meg et bilde, dedikert spesielt til han:

Bilde tatt 01.09.14 kl. 16.20 #3

(In your face)

Sånn ellers kan jeg også avsløre at jeg har møtt fremmede mennesker i jobben min idag, som har forlangt en vits av meg. Jeg skulle øve litt til kollegaene mine iforkant, men ble aldri ferdig. Hele vitsen bare druknet i noe som minner om et nervøst sammenbrudd før jeg i det hele tatt kom til poenget.  Surprised?

Forøvrig kan jeg melde om at Liverpool nå ligger (som vanlig) foran United på tabellen. Sånn, da gjorde jeg denne bloggposten litt fotballrelatert også.

 

 

2 kommentarer om “Forhistorien….

  1. Utrolig morsomt! Satt lenge å prøvde å komme på hvorfor du virka så kjent, og så kom jeg på at du var liker hyper, morsom og høylyttpå tv =)

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s