Den med haien….

Jeg gravde frem mac`en og satte meg ned. Jeg ville jo bare fortelle en vits til mine venner på facebook, men den har visst havnet langt utenfor vennekretsen min allerede etter noen timer – så da tenkte jeg at jeg like gjerne også kunne få laga meg en ny youtube-kanal og legge den ut slik at veien herved er kortere når det kommer til videoer ute på det store nettverket. Dette fristet til gjentagelse, gitt!! 😀

(Jeg takker for alle utrolig søte og hyggelige kommentarer – venneforespørsler – pokes og det som hører til, jeg skal prøve å besvare alle!) HUSK: Vitsen er veldig tørr og platt, jeg ville bare vise at det verden der ute at det er mange som sliter med tørr-humor-ler-hysterisk-uansett-diagnosen.

4 kommentarer om “Den med haien….

  1. Du har så utrolig smittende latter! Haha, vitsen er helt konge og i tillegg når du da ler med den herlige latteren så sitter man igjen med tårer i øya etter å ha ledd så lenge. For et herlig menneske du er! Digger deg.

  2. Den e so bra 🙂 Ogso du då … 😉
    Fortalde denne til ei venninde med barn i dag, – for å sei det sånn; eg lo mest, -dei berre såg litt skrått og rart på meg ….

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s