It`s getting hot in here!

Oh, sweet sun! Det er så varmt at man kan jo nesten ønske seg noen færre grader på gradestokken, men på en annen side så nyter jeg det fine været maximalt. Jeg har satt Bård og Shankly ute på gresset, slik at Torben får et par kvadratmeter mindre å klippe til uken.

Etter en uke ombord i nye båten, så tar/tok vi en arbeidsuke. Torben jobber jo turnus som sjømann (to uker på – to uker av) og jeg syns det er helt greit å jobbe de ukedagene han er på jobb. Helgene har jeg jo fri uansett. Suarez har biti fra seg for siste gang i Liverpool, og går til Barcelona. Forsikringsselskapet og jeg har omsider kommet til en enighet etter to års mailing mellom advokatene våre, den nye, kule sofaen vår kom samme dagen som vi kom hjem fra båtferie og jeg har vært litt interiørarkitekt, Torben og jeg skal ha noen uker til ombord i båten snart – og livet er i grunn…. FABELAKTIG!
IMG_2413
(Wow, på tide på bestille time hos botox-doktoren igjen med den kløfta mellom bryna, gitt…!)
En av våre mange middager, sett gjennom vinbriller…!
IMG_2481
Vi fikk oss en skikkelig kul outfit i Risør. Captain Sørensen og Lavatory Officer Husby. Foran på trøya på brystet står det i logoen vår «M/S Anfield» (M/S står for Motor Ship)
IMG_2518
I Risør fikk vi nye bekjentskaper og vi fulgte etter de nedover kysten. (S/Y «Havskløtta»)
IMG_2519
Og sørlandet bydde selsvagt på strålende solskinn til langt til havs!
IMG_2534
Selv ble jeg brått fjortiss igjen da jeg fant «Hooch»-rusbrus i en butikk. Det var dette jeg drakk da jeg klina med Torben for 16 år siden…!
IMG_2535
«Hvor skal vi?!»
IMG_2553
På kveldene og regnværsdager fyrte vi opp «Butanos» – vår lile varmovn som virkelig gjorde susen!
IMG_2590
Og maaaaange ganger var nesa vår laangt nedi denne app`en på telefonen, en suveren app der man kjøper kartene man trenger. Søk på Navionics på app store, anbefales på det varmeste! Gratis å laste ned – men du må kjøpe kartet for Norge som koster i underkant av 200 gullpenger… Men nå har vi fått vår nye kartplotter, så spørs om denne blir brukt så veldig mye fremover. Men greit å ha dobbelt opp sånn i værste fall. Her tror jeg kanskje vi var utenfor Kragerø/Lyngør, derfor vi holder 21 knop.. (Vi var uttaskjærs, og da er det lov å kjøre fort!)
IMG_2593
Jaggu fikk vi døpt båten i løpet av turen også! 🙂 I gull, selvsagt. Noe annet ville vært frekt…!
IMG_2596
Nok båtliv! Om en uke stikker vi til sjøs igjen!
Det er deilig å endelig ha sluppet flere irritasjoner vedrørende leiligheten jeg solgte i Oslo. Da jeg var der inne på den siste befaringen merket jeg godt hvor ekstremt glad jeg er for at jeg solgte den og nå bor hjemme i Grenland. Leiligheten var like strøken den, absolutt – men det er såpass mange dårlige minner i den at jeg kjente at jeg ble fysisk dårlig av å traske rundt i den og se alt arbeidet og pengene jeg la ned i å få den så fin. Hun som kjøpte den er selvsagt strålende fornøyd – hun kom jo til «dekket bord»! Og så har hun satt sin egen personlige stil på den, og det gleder meg at hun forhåpentligvis får flere gode stunder i den leiligheten, enn jeg hadde. Som jeg sa til Torben; «-Noen få dager i nye huset i Brevik gjør opp for kjipe og bortkastede år på Grunerløkka.»
Rett skal være rett – Oslo er supert når du er ung og vil leve et urbant liv, men jeg har aldri, aldri angret et eneste sekund på at jeg forlot Oslogryta. Jeg har mange fine venner som elsker Oslo og som fremdeles bor der, men jeg syns det er fint å besøke de i Oslo eller få besøk av de her hjemme, enn å skulle flytte tilbake. Jeg savner nok tiden min på tv noenganger, men det er bare fordi jeg er en pr-kåt liten kokos.
…men nå er jeg som sagt heeeelt ferdig med Oslo-livet, og den siste underskriften ble gjort for kort tid siden. Jeg fikk en følelse av å skrive under på et papir det stod «Her er ditt nye liv, Line Victoria, KOS DEG!». Nå er faktisk alle bånd til Oslo klippet, og det kjennes veldig godt ut.
(Man skal aldri si aldri, kanskje blir Oslo en gang i fremtiden en arbeidsplass for meg, men føler meg 100% sikker på at jeg ikke flytter til Oslo igjen!)
Nå skal jeg dolle meg opp litt og ta en tur i bursdag!  Senere i kveld blir det jo selvsagt finalen i fotball som jeg skal kose meg med i den nye stua vår med verdens fineste!
Jeg har også bestemt meg for å blogge adskillig mer fremover. (Hørt det før?!) Og da ikke så kjedelige, umotiverte, teite blogginnlegg som dette. Jeg fikk jo ny Macbook Air av Torbinator for noen måneder siden, på tide å bruke den til det jeg fikk beskjed om å bruke den til 😉
Ha en fin dag videre!
(PS: I kveld kan det hende du kommer til en helt ny side, jeg skal nemlig endre på designet. Folk har problemer med å legge igjen kommentarer på innleggene mine! (Det er bare å trykke på hjertet/fliken oppe i venstre hjørne av innlegget, ved siden av overskriften… Stay tuned!
Line Victoria, supporterfrue.com!

4 kommentarer om “It`s getting hot in here!

  1. Det var jo en ny form for roleplay: Kaptein og matros.Trokke den er brukt før,får skynde deg å ta patent på den.
    Ang arbeidet med kåken din eller rettere sagt X-kåken din i oslo, se på det slik: Du er blitt en eller flere erfaringer rikere,nu vet du at du kan pusse opp en kåk mer eller mindre på egenhånd. Sikkert lært noe underveis.

  2. Hei, dette skjønte jeg ikke helt.. hvis hun som kjøpte gamlekåken vår fornøyd, hvorfor har det da tatt 2 år med advokatmailer?

    • Det ble oppdaget et vesentlig arealavvik da jeg skulle selge! Så jeg kjøpte en leilighet som viste seg være MYE mindre da jeg skulle selge, så saken har vært at jeg har saksøkt tidl. eier (som jeg kjøpte av) i solidaritet med takstmann som gjorde feil. Det tok sin tid, men etter to år inngikk jeg altså en avtale med en av partene! 🙂

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s