Vi har kjøpt båt!

Da er vi i måååål!

V har inngått kompromisser med oss selv på mange plan når det gjelder valg av båt. Jeg ville jo egentlig ha seilbåt – men syns det hørtes spennende ut med motorbåt for en gang skyld. Torben syns tanken på båt i seg selv hørtes ganske eksotisk ut. Budsjettet vårt har vinglet mellom høyt og lavt – og vi landet et sted midten der. Noen vil nok syns at det er mye penger å bruke på båt, men dette var vi veldig bestemt på. Kjøper vi båt, blir det for å feriere i – og da vil vi ha noe komfortabelt!

Så mine damer og herrer – her er «Anfield»!

Bilde

 

Båten er en Joda 7900 🙂 Norskbygget båt, veldig populær for sin soliditet, komfort og tidløse design.

Mange tenker at dette er en «saktegående» båt, men der tar dere feil! Den har toppfart på nesten 30 knop, så de gangene vi vil komme oss fort til et sted (det hender jo, selv på late feriedager!) så har vi muligheten til å dra på og frese avgårde 🙂 Bak er det stoooor badeplattform og stige – tilogmed plass til dykkerutstyret mitt stående på hekken, slikt kan jeg like! 

Den har alt vi trenger for en langtur nedover kysten – og vi kommer også til å ta turen langs svenskekysten vil jeg tro. Det er hvertfall planen! Vi gleder oss vilt!!

Denne helgen er det altså overtagelse av båten, og så går vi igang med å gjøre den «vår». Tipper det blir en aldri så liten shoppingrunde i forbindelse med saker som må handles inn – og det kjenner jeg at jeg egentlig gleder meg veldig til! Litt som å innrede en ny bolig igjen!

Søndag blir det første testtur med båten – å herreguuuud så gøy det skal bli! ❤ 

Ha en fantastisk kveld videre – gleder meg til å holde dere underettet!

 

 

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s