Båtliv!

Man blir helt sinnsforvirret av å vase rundt i båtjungelen. Pussig hvordan man kommer ombord i en båt og plutselig har lagt igjen både vett og fornuft på brygga – og plutselig tenker at det er heeeelt greit å gi avkall på både aktercabin, fast aksling og lar seg imponere av både hestekrefter og doble propeller. Det eneste vi faktisk har slått heeelt fra oss er flybridge. (At man kan sitte på «taket» av båten og styre). Vi syns det blir litt kæksete/snobbete. Og vi vil ikke ha snekke-bått. (sånn med «rund rompe» som jeg kaller det.) Vi har faktisk blitt litt forelsket i disse helplanerene som kommer opp i 30 knop og fremdeles har lugarer i fleng og bad og bysse (kjøkken) og plutselig har det blitt viktig for oss med en nyere kalesje og et tidløst pent design..! (?!!)

Det er kjøpers marked. Dvs; for oss som ikke er avhengige av å selge en båt for å kjøpe en båt så står vi utrolig fritt til å snuse på alt i cabincruiser-jungelen. Vi var å tittet på en Windy denne uken, en båt som fikk oss til å tenke på farten og ikke diesel-utgiften når vi trykka spaken i bånn. Drømmen om å kunne kjøre tur/retur Kosterøyene/Strømstad på et par timer ble plutselig viktigere enn «barnevennlig» båt. Ehehehhhe…

En annen ting er jo at det faktisk er bare oss to som skal kjøpe båt. Det betyr at det er kun oss selv vi skal ta hensyn til når det kommer til båtlivet. Så da syns jeg faktisk at et massivt soldekk og stort kjøleskap til pilsen er lov å prioritere.

Jeg skulle gjerne fortalt dere hva vi har sirklet oss rundt på nå. Men jeg tør ikke, siden beslutningene våre sitter løst fra en båtvisning til en annen. «ÅJ, baugpropeller – DET er stas, Torben!!!»

Nuvel. Jeg skal holde dere orientert!

Ellers kan jeg minne om at Torben og jeg har feiret et av våre mange jubileumer. 1. juni kom jeg endelig hjem til Norge etter en lang reise rundt jordkloden. Og noen dager senere stod jeg på ferjekaia med flyttelasset mitt og ble tatt imot av verdens fineste fyr.   Selv om det tok litt tid har vi nok et jubileum å feire senere denne måneden, høhøhøh….. Kanskje vi feirer den ombord i ny skute?

10420244_10152484370466411_1651529118381591579_n

Vi fikk smake på sjølivet igjen da vi var på tokt med yachen til Pappa og Bonus forrige helg. (Pinsehelgen) En helt fantastisk tur, selv om jeg la meg i lugaren da vi kom utenfor fyret her i LAngesund og våknet opp 10 timer senere i Strømstad. Første turen på fjorden hver sommer gjør meg noe uggen. Men resten av turen var jeg i toppform!!! Masse deilig mat (og drikke) ble inntatt. Første ankerdrammen kom på bordet til morgenkaffen, vi hadde champagne til frokost og så kan du jo bare tenke deg resten av dagen. Elsker disse turene med familien – vi var 3 par denne gangen. Min lillestesøster hadde med seg mannfolket sitt – Ole, Torben og jeg, og pappa og Bonusen min. ❤

Sun Legend 43

 

Skal ikke belemre dere med å fortelle dere hvor vidunderlig livet mitt er. Men jeg har det hakket bedre enn Bård Georg som har fått bli en del av ordspill-leken vår:

10450162_10152506193036411_3672902528342746073_n

 

# Kjeledyr

 

Ha en fin kveld videre! Jeg skal surfe på finn.no nå 🙂

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s